Actualitate

(FOTO &VIDEO) Iepurașul de Paști a venit cu haine contrafăcute. Ce au pățit vânzătorii din fostul Bazar

Acțiune amplă a polițiștilor în rândul comercianților din Buzău, soldată cu dosare penale pe bandă rulantă. Cu doar câteva zile înainte de Paști, când magazinele sunt luate cu asalt de buzoieni, și oamenii legii au călcat pragul unităților din fostul Bazar. Au verificat documentele produselor expuse spre vânzare, pentru a se asigura că buzoienii nu sunt păcăliți, iar neregulile au curs gârlă. Cei mai mulți comercianți aveau la vânzare așa zise haine de firmă care, în realitate, erau contrafăcute.

Ca urmare, sute de articole falsificate au fost confiscate iar comercianții s-au ales cu dosare penale.

“În urma activităților efectuate au fost întocmite 7 dosare penale pentru punerea în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată, conform Legii 84/1998 privind mărcile și indicațiile geografice.

Polițiștii au procedat la indisponibilizarea a peste 400 de produse de îmbrăcăminte și încălțăminte, în valoare de aproximativ 30.000 de lei. Poliţiştii buzoieni vor continua controalele pentru prevenirea şi combaterea neregulilor din domeniul economic”, anunță IPJ Buzău.

SURSA VIDEO IPJ Buzău