Actualitate

(FOTO&VIDEO)Locatari nemulțumiți! „Să vină să ne spună unde parcăm mașina!”

Deschiderea șantierului pe Bulevardul Unirii le dă mari bătăi de cap buzoienilor de pe strada Ciucurete. Strada s-a aglomerat semnificativ, iar locurile de parcare, deși atribuite locatarilor, au devenit un fel de parcare publică. Oamenii se plâng că de peste trei ani, plătesc pentru a avea un loc de parcare asigurat, însă, degeaba. Șoferii care trec prin zonă nu respectă regulile, lasă mașinile pe locurile de parcare destinate proprietarilor, indiferent de oră sau de zi.

Oamenii cred că unul dintre motive este acela că vopseaua cu care au fost trasate parcările, cu mult timp în urmă, nu se mai distinge pe asfalt, în multe locuri numerele devenind inexistente. Astfel, cei care nu cunosc zona își lasă mașinile la voia întâmplării, neștiind că este vorba despre o parcarea de reședință.

În plus, lucrările de pe Bulevardul Unirii contribuie la problemele întâmpinate de buzoienii de pe Ciucurete, deoarece strada s-a aglomerat îngrozitor.

Locuitorii din zonă solicită municipalității să dispună revopsirea numerelor de pe asfalt, pentru a-i descuraja astfel pe alți șoferi să le ocupe locurile.