Divertisment

Fuego are colaj latino, la radio Focus

În noiembrie, Focus Fm aduce o mulţime de noutăţi muzicale, iar Paul Surugiu aduce un strop de veselie şi o invitaţie la dans printr-un colaj superb de hituri latino. Exuberant, Fuego incălzeşte zilele de noiembrie cu ritmurile sale fierbinţi. Momentul de colecție, auzit zilele acestea la cea mai iubită staţie regională de radio este din cadrul spectacolului aniversar al artistului, cu ocazia împlinirii a 25 de ani de carieră artistică. Acesta a fost acompaniat de minunata Orchestră a Fraților Vasile și Vitalie Advahov din Chișinău, la Sala Palatului din București.

Foarte tonic, aşa cum ne-a obişnuit, Fuego ne incântă cu muzica sa şi promite că în zilele acestea va face o nouă premieră, aşa că rămânem aproape pentru noutăţi.

Fuego continuă să picteze în aceste zile în care stă departe de scenă.

“Când pictez, sunt fericit. Acolo, pe pânză, e lumea mea pe deplin. Îmi adun visele, îmi pun ordine în gânduri, sunt inspirat și culorile îmi liniștesc sufletul. Nu sunt vreun mare pictor. Nu mă consider așa. Sunt doar un om pasionat, care a descoperit că-și poate investi timpul liber cu folos. Florile mele sunt simple, sunt viziunea mea și au în ele un fragment de sinceritate. Încerc de fiecare dată să fiu mai bun, să aduc noi nuanțe și forme și să reușesc să realizez, în acrilic pe pânză, tablouri care să bucure și ulterior, din vânzarea lor, să pot ajuta tineri aflați la început de drum. “