SPORT

GLORIA îngenuncheată de coronavirus. Meciul cu FCSB, anulat!

Coronavirusul a lovit la clubul SCM Gloria Buzău. Seara trecută, oficialii clubului au anunțat că

în urma efectuării testelor pentru SARS-CoV-2, a reieşit că trei dintre membrii staff-ului tehnic şi zece sportivi ai secţiei fotbal a clubului buzoian au fost depistaţi pozitiv, iar testul unui sportiv a fost neconcludent. Imediat a fost instituit protocolul pentru astfel de cazuri. Situaţia celor paisprezece a fost comunicată atât Direcţiei de Sănătate Publică Buzău, cât şi Federaţiei Române de Fotbal”.

Luni seara, Gloria Buzău avea programată partida cu SC Fotbal Club  FCSB SA, în cadrul 16-imilor Cupei României. Federația Română de Fotbal, informată vineri seara despre situația de la clubul buzoian, va decide, cel mai probabil, anularea partidei și câștigarea ei ”la masa verde” de către FCSB.  

”Vineri seara, SCM Gloria Buzău a informat Federaţia Română de Fotbal că se află în incapacitatea de a evolua în şaisprezecimile de finală ale Cupei României. Formaţia din Buzău ar fi trebuit să întâlnească pe FCSB luni seara, dar a anunţat că nu va putea evolua din cauza cazurilor de COVID-19.Cazul va fi înaintat Comisiei de Disciplină a FRF care va lua o decizie în ceea ce priveşte această partidă”, este comunicatul FRF.