Actualitate

HALUCINANT! Polițistul care a mers la prostituate și nu a plătit a luat-o pe arătură de tot: e și autorul accidentului de la Topliceni

Polițistul de 36 de ani care a mers la prostituate în uniformă și a renunțat să plătească, producând un scandal inimaginabil, pare să fi luat-o de tot pe arătură.

Același personaj a fost implicat în accidentul rutier de la Topliceni care a avut loc acum 24 de ore, eveniment care îl aruncă într-un nou scandal, mai ales că, la cercetări, el a refuzat să sufle în etilotest. Colegii lui polițiști de la Inspectoratul de Poliție Județean Buzău i-au mai deschis un dosar penal, iar comanda IPJ a anunțat că se delimitează de un asemenea comportament, printr-un comunicat de presă.

„În noaptea de 15 ianuarie a.c., polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că pe DJ203 H, în localitatea Topliceni a avut loc un accident rutier.

Din primele date de la fața locului a reieșit că în timp ce conducea pe direcția Râmnicu Sărat către Buda, un șofer în vârstă de 36 de ani, din Râmnicu Sărat, a intrat în coliziune cu două autovehicule, staționate.

Accidentul s-a soldat doar cu pagube materiale.

Din verificări s-a stabilit că bărbatul este agentul de poliție implicat în evenimentul din noaptea de 12/13 ianuarie a.c.

Fiind suspiciuni că acesta s-ar afla sub influența băuturilor alocoolice polițiștii au solicitat testarea acestuia, însă în urma solicitării polițiștilor, acesta a refuzat testarea cu aparatul etilotest.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru refuzarea sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice,fiind sesizat, de îndată, Parchetul de pe lângă judecătoria Ramnicu Sărat spre competentă soluționare.

Precizăm că încă din data de 13 ianuarie a.c., conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Buzău a dispus cercetarea disciplinară cu privire la agent, iar în această seară, s-a dispus o nouă cercetare disciplinară, urmând ca în perioada imediat următoare să fie sesizat Consiliul de Disciplină în vederea luării măsurilor legale care se impun.

Menționăm că Inspectoratul de Poliție Județean Buzău se delimitează de astfel de comportamente și pune în aplicare prevederile legale în materie disciplinară în condiții fermitate maximă.” prezintă comunicatul de presă al IPJ Buzău.