SPORT

HC BUZĂU A DAT LOVITURA! PERO MILOSEVIC, NOUL ANTRENOR PRINCIPAL! La echipa buzoiană vine şi internaţionalul iranian Allahkaram Esteki!

Mutare spectaculoasă pe banca tehnică a echipei masculine de handbal! HC Buzău va fi condusă, în următoarele 2 sezoane, de muntenegreanul Pero Milosevic (58 de ani), care a pregătit-o în ultimii 6 ani pe Politehnica Timişoara! Milosevici îl înlocuieşte în această funcţie pe Eliodor Voica, antrenorul cu care echipa buzoiană reuşise sezonul trecut salvarea de la retrogradare în urma turneului de baraj de la Drobeta Tr. Severin.

Noul antrenor al lui HC Buzău și-a început cariera la echipa feminină Buducnost Podgorica. De-a lungul anilor a mai antrenat pe HC Lovcen, naționala de tineret a Iugoslaviei, Al Rayyan Sports (Qatar), Teucro şi Algeciras (ambele Spania), reprezentativele Qatarului și Bahrainului, iar în Liban a cucerit eventul cu Al Sadd. La Politehnica Timişoara a ajuns în 2014, iar sezonul trecut a cucerit Cupa României.

SUPER TRANSFER: IRANIANUL ALLAHKARAM ESTEKI!

Odată cu aducerea muntenegreanului Pero Milosevici pe banca tehnică, HC Buzău a mai dat o lovitură! La echipa buzoiană va evolua din sezonul viitor internaţionalul iranian Allahkaram Esteki (31 de ani), care e evoluat ultima dată formaţia spaniolă BM Puente Genil, din Liga ASOBAL, prima divizie a handbalului spaniol.

Inter stânga şi om de bază al naţionalei asiatice, Allahkaram este fratele lui Sajed, unul dintre cei mai buni străini care a evoluat în România şi a mai jucat la CSM Bucureşti şi Dinamo, cu care a cucerit două titluri de campion, în 2017 şi 2018 şi o Cupă a României, în 2017.