Actualitate

(UPDATE) Horror! Un om, cel mai probabil înecat, plutește în derivă în zona podului de la Mărăcineni

UPDATE: Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost scos din apele râului Buzău. S-a stabilit că este vorba despre un buzoian de 54 de ani, din comuna CA Rosetti. Nu se știe deocamdată ce s-a întâmplat, dar cazul a ajuns în atenția polițiștilor, care au deschis deja un dosar de cercetare penală.

”În data de 5 octombrie, a. c, în jurul orei 15.00, polițiștii din Buzău au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat in vârstă de 54 de ani, din C.A Rosetti s-a înecat în răul Buzău , pe raza localității Mărăcineni. În vederea extragerii cadavrului, au intervenit echipaje din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgență Buzău. În cauză s-a întocmit dosar penal și urmează a se efectua necropsia, pentru a se stabili cu exactitate cauzele și împrejurările în care a survenit decesul bărbatului”, au transmis reprezentanții IPJ Buzău.

Potrivit unor surse de presă, bărbatul suferea de afecțiuni psihice foarte grave și fusese internat, în trecut, de mai multe ori la Spitalul de Psihiatrie și pentru Măsuri de Siguranță Săpoca. Aceleași surse au precizat că el fusese dat dispărut de soție încă de vinerea trecută.

ȘTIREA INIȚIALĂ: Mai multe fotografii ajunse în redacția Șansa News arată cum trupul fără viață al unui bărbat plutește sub podul de la Mărăcineni.

Se pare că această situație a fost anunțată deja la 112, iar o ambarcațiune a ISU Buzău a fost trimisă la fața locului, alături de un echipaj de pompieri. Pompierii au pornit în urma cu câteva minute în misiune.

Revenim cu detalii.