Actualitate

Adolescenți din Iași, arestați după ce au dat mai multe lovituri la Buzău. Au sparte case, firme și au furat un autoturism

Trei hoți cu vârste cuprinse între 15 și 18 ani au fost reținuți iar apoi doi dintre ei au fost arestați preventiv după ce au dat spargeri peste spargeri, la Buzău. Doi dintre indivizi sunt din Iași, iar unul de 15 ani este din Buzău, ei fiind autorii mai multor fărădelegi.

Faptele au fost sesizate pe 10 august de către persoanele vătămate, respectiv administratorii unor societăți comerciale din municipiul Buzău si de proprietarul unui autoturism.

”Din cercetări a reieşit că în noaptea de 9/10 august a.c., tinerii din Iaşi ar fi profitat de faptul că uşile de acces în două imobile din municipiul Buzău nu erau asigurate, împrejurare în care au sustras două telefoane mobile şi cheile unor autoturisme. Ulterior, de la una dintre locuinţe, cei doi au sustras şi autoturismul din curtea imobilului. De asemenea, a reieşit că, în aceeaşi noapte, bănuiții ar fi pătruns în sediile societăților prin forțarea ușilor de acces și ar fi sustras mai multe bunuri, împreună cu un minor de 15 ani din municipiul Buzău”,  transmite IPJ Buzău.

Cei doi suspecți din Iași au fost arestați preventiv pentru furt calificat şi furt calificat în scop de folosinţă în timp ce al treilea, de 15 ani, a scăpat, dat fiind că are o vârstă atât de mică.

Polițiștii continuă acum cercetările pentru a stabili dacă cei trei indivizi au mai comis si alte spargeri și furturi.

Etichete