Actualitate

Îl recunoașteți? Portierele mai multor mașini parcate într-un cartier select, forțate de un individ, în miez de noapte

Siguranța mașinilor parcate pe străzi poate varia în funcție de mai mulți factori, inclusiv zona în care sunt parcate, iluminatul public , prezența unor sisteme de securitate și alți factori locali. În general, este recomandat să iei măsuri de precauție pentru a-ți proteja mașina: să o parchezi în zone bine iluminate, să închizi ferestrele și ușile, să activezi alarmele și să utilizezi dispozitive suplimentare de securitate, cum ar fi sistemele antifurt sau blocatoarele de volan.

Ideea este susținută de faptul că, noaptea trecută, un individ a fost surprins de camerele de supraveghere cum încerca portierele mașinilor parcate pe o stradă din cartierul N. Titulescu, cu speranța că va găsi vreuna descuiată. Intențiile îi sunt clare, după cum o arată imaginile, postate în mediul online de un cetățean cu spirit civic care îi îndeamnă pe cei care îl recunosc pe tânăr să ajute la identificarea și pedepsirea lui.

Lucrurile sunt mai grave decât ceea ce se vede în imaginile surprinse de camere, astfel că un buzoian a încărcat o fotografie cu mânerul portierii smuls.

Politia sa-l recunoasca! Plangere penala pentru distrugere!

Plângere la poliție a mai făcut ceva de genul și este de ajutor să duci filmarea să facă legătura între fapte. Are aceleași haine .

Ce mai stai!

Pentru că a tras de mânerele portierelor, individul nu poate fi sancționat, dar dacă se dovedește că tot el este și cel care a smuls acel mâner, atunci, în cazul în care proprietarul depune plângere, se va deschide un dosar penal pentru distrugere.