Actualitate

Imagini înfiorătoare în cursul nopții, în municipiul Buzău. Incendiu lângă Colegiul Tehnic

Update: În jurul orei 01:00 incendiul a fost localizat.

”Au fost înlăturate posibilitățile de propagare, continuându-se cu acțiunile de stingere a incendiului până la această ora. La fața locului se află în prezent două autospeciale de stingere cu apă și spumă și 10 pompieri. Ca și pagube estimative, pana la acest moment s-au estimat ca fiind distruse 45 tone de polietilena granule, 50 tone de rumeguș și un utilaj industrial, toate acestea pe o suprafață de aproximativ 1500 mp într-o hală de 6000 mp”, informează ISU Buzău.

Știrea Inițială: Flăcări imense și fum dens. Este imaginea care a dat fiori reci, în cursul nopții, elevilor de la Colegiul Tehnic. Un incendiu puternic a izbucnit la un depozit aflat în apropiere. Focul a fost văzut chiar de unul dintre elevi, iar pedagogul care îi supraveghea pe tinerii din internat a fost cel care a sunat la 112.

Totul s-a întâmplat aproape de miezul nopții. Un depozit din Zona Industriale în care erau 10 tone de rumeguș s-a făcut scrum. Mai multe echipe de pompieri au intervenit pentru a stinge incendiul care ar fi putut să se extindă.

”Incendiul se manifestă pe o suprafață de aproximativ 800 de mp, într-un depozit de cca. 6000 mp. Printre forțele și mijloacele participante se numără 5 autospeciale de stingere cu apa și spumă, 1 autospecială de lucru la înălțime, 1 autocisternă și o autospecială de descarcerare și peste 25 de salvatori. Pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Buzău fac eforturi maxime pentru eliminarea în prima faza a posibilităților de propagare ale incendiului la vecinătăți, la comanda intervenției aflându-se Prim-Adjunctul Inspectorului Șef, dl. Locotenent-Colonel Pascu Mihail Loren”, au informat, imediat după izbucnirea incendiului, reprezentanții ISU Buzău.

Revenim cu detalii