Actualitate

(FOTO&VIDEO) Impact între un autobuz și un autoturism la ieșirea din municipiu spre Vadu Pașii

Un accident rutier s-a înregistrat, joi la prânz, la ieșirea din oraș spre Vadu Pașii. Din primele date, oferite de IPJ Buzău, este vorba despre o coliziune între un autoturism și un autobuz al societății locale de transport în comun. În urma impactului, două persoane au fost rănite și au nevoie de îngrijiri medicale. Echipajul SMURD este la fața locului și oferă primul ajutor victimelor.

Se pare că impactul s-a produs în momentul în care șoferița unui autobuz de pe traseul 5 încerca să întoarcă, în zona Stației de epurare, până în podul de la Vadu Pașii. Șoferul unui autoturism care mergea dinspre Buzău spre Vadu Pașii nu a mai putut frâna la timp și a intrat în coliziune cu autobuzul. Două persoane din autoturism primesc îngrijiri la fața locului.

În cele din urmă, o singură persoană a avut nevoie de transportul la spital, un bărbat de 76 de ani. În autobuz se aflau doar doi călători la momentul producerii accidentului, dar niciunul nu a avut de suferit.

“Din primele date de la fața locului în timp ce conducea autoturismul dinspre Buzău către Vadu Pașii, un șofer în vârstă de 57 de ani, din Săgeata, a intrat în coliziune cu un autobuz condus de către o șoferiță în vârstă de 36 de ani, din Țintești, care se deplasa către Buzău. Accidentul s-a soldat cu rănirea pasagerului din autoturism, un bărbat în vârstă de 76 de ani, din Săgeata, care a fost preluat de ambulanță pentru îngrijiri medicale. În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul”, transmite IPJ Buzău.

În urma coliziunii, ambele vehicule au fost serios avariate. Autoturismul, însă, s-a transformat într-un morman de fiare, semn că viteza cu care rula șoferul a fost destul de mare.

Traficul este dirijat pe strada Dorobanți, la ieșire din municipiul Buzău, informează IPJ Buzău.

Etichete