Divertisment

În decembrie câștigi cu FOCUS FM! Trăiești, consumi și petreci românește! Vezi campania

A venit decembrie, o lună atât de așteptată de toți ascultătorii Focus Fm care se vor bucura de cântece de iarnă și colinde autentice românești, până la final de an. Atmosfera de sărbătoare este extrem de plăcută și întreținute de gazdele programelor preferate de la cea mai iubită stație de radio.

De Moș Nicolae, Focus Fm aduce o campanie de premii pentru fanii adevărați!

În decembrie, la Focus FM trăiești, consumi și petreci românește. Întreaga lună pot fi câștigate daruri de sărbători de la cei mai apreciați producători locali. Preparate autentice după rețete vechi, rodul unor tradiții și obiceiuri culinare vechi de sute de ani! De la lactate  și brânzeturi de la Tradiții Vrâncene, carne și preparate din carne de la fabrica Policalita, până la conserve de la Ferma Tudor, sau babic și cârnați de Pleșcoi de la Comsoradi, miere cu fructe și petale de trandafir, adică desertul Melinis, toate vor face deliciul ascultătorilor Focus Fm.

Bunătăți de-ți plouă în gură pot fi câștigate zilnic în programele de radio. Ascultă Focus Fm și la startul concursului pune mâna pe telefon și sună la 0338.401.790. Fii primul care intră în direct și poți căștiga un premiu delicios din partea sponsorilor campaniei.