Divertisment

IN MEMORIAM Laura Stoica, la Focus FM

Direct spre Rai. Laura Stoica a plecat în urmă cu 16 ani, într-o lume mai bună, alături de iubitul său și copilul lor nenăscut. S-a întâmplat pe 9 martie 2006, într-un accident rutier teribil. Acum 16 ani, Laura Stoica și Cristian Mărgescu au decedat în urma unui accident rutier teribil, în localitatea Sinești, pe drumul spre casă de la un concert susținut în Urziceni.

Accidentul teribil a fost provocat de un șofer din judetul Vrancea. În mașină se aflau Laura și logodnicul său, Cristian Mărgescu, cu care era și însărcinată. Deși echipajele SMURD au ajuns imediat la fața locului și au făcut tot posibilul să-i salveze, nu s-a mai putut face nimic pentru regretata artistă și partenerul său.

Pe numele complet Adriana-Laurenția Stoica, artista s-a născut pe data de 10 octombrie 1967 și ar fi împlinit anul acesta 55 de ani.

Laura și-a făcut apariția pe scena muzicală din România în anul 1990, la Festivalul de la Mamaia, unde a reușit să obțină premiul I la secțiunea de interpretare cu melodia Dă, Doamne, cântec. La aproximativ un an după, a fost declarată cea mai bună solistă pop-rock, iar Un actor grăbit, a fost aleasă piesa anului. În perioada anilor 1987-1991, a participat la foarte multe concursuri reușind astfel să ajungă la inimile oamenilor.

Astăzi, Focus Fm a realizat un moment in memoriam Laura Stoica în programul matinal, dar muzica artistei rămâne permanent în difuzare la stația radio – numărul unu în regiune. Focus Fm se recepționează pe 93.8 fm la Buzău, 104.7 fm la Rm. Sărat, 97.0 fm la Vrancea, Brăila, Galaţi, 92.9 fm în Ialomița şi live pe focusfm.ro.