Actualitate

În sfârșit, constructorul de pe Unirii s-a decis să lucreze noaptea. Anunțul Primăriei Buzău

Șoferii din municipiul Buzău ar urma să scape de aglomerația de nedescris și timpul pierdut în trafic. Firma care se ocupă de modernizarea principalelor trei artere din municipiu își schimbă programul de lucru. Echipele de muncitori se vor afla pe teren pe timpul nopții, între orele 19:00 și 6:00. Ziua nu vor mai lucra în zona centrală, intens tranzitată, ci doar în puncte în care traficul nu va fi afectat, spune viceprimarul municipiului Buzău Ionuț Apostu.

Viceprimarul Ionuț Apostu

Se estimează că lucrările ce vor fi efectuate pe timpul nopții vor dura circa o săptămână, însă totul depinde de starea vremii.

“Executantul lucrării – STRABAG S.R.L. aduce la cunoștință participanților la traficul rutier faptul că, începând cu data de 26.10.2022, va executa lucrările de reabilitare și asfaltare prevăzute în proiect pe Bulevardul Industriei, Bulevardul Unirii și strada Transilvaniei în intervalul orar 19:00 – 06:00, pentru a nu îngreuna traficul rutier pe timpul zilei. Pentru realizarea acestor lucrări, antreprenorul a estimat o perioadă de o săptămână, însă programul poate suferi modificări, în funcție de condițiile meteorologice”, anunță Primăria Buzău.

În municipiul Buzău, principalele bulevarde: Industriilor, Unirii și strada Transilvaniei sunt incluse într-un amplu proiect de reabilitare cu fonduri europene în valoare de circa 20 milioane euro.