Actualitate

Încă un autobuz implicat într-un accident pe Unirii. Primarul Toma reacționează

Val de evenimente rutiere pe Bulevardul Unirii, în care sunt implicate autobuzele Transbuz , după ce au fost schimbate regulile de circulație ca urmare a implementării sistemului inteligent de management al traficului.  Mai exact, în ultima săptămână au fost înregistrate la Inspectoratul Județean de Poliție nu mai puțin de trei accidente , soldate cu 8 victime.

Primul eveniment rutier a avut loc pe 15 decembrie, la intersecția cu strada Ciucurete. Atunci, o mașină care circula pe direcția Focșani către Ploiești a vrut să schimbe banda, a intrat în separatoarele de sens, a sărit în aer, peste linia mediană și a ajuns pe contrasens, cu spatele mașinii în parbrizul unui autobuz. Două persoane au fost rănite și au ajuns la spital. Detalii aici.

Astăzi, 22 decembrie, a avut loc un alt accident în care a fost implicat un autobuz. 6 pasageri din autobuz au ajuns la spital. Detalii aici

La doar câteva ore, pe bulevardul Unirii a avut loc o tamponare între un autobuz și un autoturism care ar fi vrut să intre pe banda mediană.Șoferul a spus că nu știa noile reguli de circulație. Din fericire, de această dată nimeni nu a fost rănit.

Întrebat despre acest val de accidente în care sunt implicate mijloacele de transport în comun aparținând societății din subordinea Primăriei, Constantin Toma a spus că șoferii trebuie să respecte regulile de circulație

Constantin Toma

”Aceste accidente se datorează nerespectării semnelor de circulație de către șoferii de autoturisme”, a spus Toma.

Autorul știrilor

Marilena Dinu

1 Comentariu

Apasă aici pentru a publica un comentariu

  • Aceste accidente se datorează nerespectării semnelor de circulație de către șoferii de autoturisme”, a spus filozoful Toma.
    Aceste accidente se datoreaza acestei proaste sistematizari a bulevardului Unirii, o “mare reusita” a primarului faliment Toma.