Actualitate

Încep ultimele lucrări pe bulevardul Unirii pe anul 2021. Vor fi mai multe restricții rutiere în oraș

Vremea bună din ultimele săptămâni a permis ca lucrările în oraș să nu fie oprite. Chiar dacă Buzăul a fost mai mult șantier, lucrările încep să prindă contur.

Primăria municipiului Buzău a anunțat că, începând cu data de 8 noiembrie, vor începe lucrările de asfaltare pe bulevardul Unirii, pe tronsonul cuprins între intersecția cu Mareșal Alexandru Averescu și cea cu strada Patriei. Vor fi și restricții în acest context.

„Primăria municipiului Buzău aduce la cunoștința participanților la traficul rutier faptul că  începând cu data de 08.11.2021, ora 8:00 vor începe lucrările de așternere covor asfaltic pe B-dul Unirii, tronsonul cuprins între intersecția cu B-dul Mareșal Alexandru Averescu  și intersecția cu str. Patriei, pe sensul de mers către str. Patriei. În acest sens se interzice staționarea autovehiculelor pe tronsonul respectiv”, anunță Primăria municipiului Buzău

Tot de luni, pe bulevardul Transilvaniei vor fi restricții de circulație pe tronsonul cuprins între intersecția cu strada Crinului și cea cu bulevardul Nicolae Titulescu. Vor fi instalate indicatoare rutiere „Oprire interzisă”, însoțite de adiționalul „între orele 06:00-18:00”. Aprovizionarea magazinelor din zonă se va face doar în afara programului de restricții.