Actualitate Divertisment

Începe astăzi! Invitație la teatru, prima piesă: ”Universitatea de râsete”

Festivalul Internațional de Teatru Independent COMIC 7B, ajuns la cea de-a șaptea ediție, va debuta joi seara, iar organizatorii promit o săptămână de spectacole de teatru despre dragoste și ură, relații, sinceritate și dinamici între oameni.

Primul spectacol, ce va fi jucat în afara concursului, va începe astăzi de la ora 19.00, imediat după gala de deschidere. Este vorba despre ”Universitatea de râsete”, o piesă cu Răzvan Vasilescu și Alexandru, în regia Teodorei Petre.

”În Japonia anului 1940, un tânăr dramaturg de comedie se prezintă la biroul cenzorului pentru a i se aproba cel mai nou text. Fără această aprobare, premiera realizată de teatru este în pericol, așa că presiunea de pe umerii dramaturgului este imensă, iar acesta este hotărât să facă tot e este nevoie pentru a obține răspunsul dorit. Cenzorul este un adevărat dușman al comediei și al râsetelor, însă, de la o zi la alta, pasiunea, creativitatea și umorul dramaturgului câștigă teren și dărâmă zidul dintre cei doi, iar aceștia ajung să lupte cot la cot pentru teatru și pentru comedia de calitate”, este povestea, pe scurt, a piesei pe care organizatorii au pregătit-o pentru seara de deschidere a Festivalului COMIC 7B.

Spectacolele se desfășoară zilnic, în perioada 8-13 septembrie, la sala Teatrului George Ciprian, iar biletele și abonamentele pot fi achiziționate de pe www.mystage.ro. În această seară, prețul unui bilet este de 75 de lei, iar pentru celelalte prețul unui bilet este de 50 de lei.  

Abonamentele sunt valabile doar pentru spectacolele din perioada 9-13 septembrie si au prețul de 120 lei.

Festivalul Internațional de Teatru Independent COMIC 7 B este primul eveniment dedicat în exclusivitate teatrului independent, la Buzău și a devenit deja o tradiție anuală. În cadrul festivalului, spectatorii au ocazia să întâlnească actori celebri ai scenei și ecranului și tineri actori în plină ascensiune, din România și din străinătate, în spectacole excelente, aduse chiar la Buzău.