Divertisment

Irina Fodor și Ștefan Bănică, împreună în fața tuturor. Ce proiect ambițios au cei doi

Ștefan Bănică și buzoianca Irina Fodor prezintă împreună o nouă emisiune la Antena 1. Sâmbăta viitoare va începe noul show Dancing on Ice – Vis în doi.

Nouă vedete vor concura pe gheață alături de patinatori profesioniști, sub atenta supraveghere a celor două gazde ale emisiunii. Ringul de dans al emisiunii va găzdui perechi hotărâte să arate că sunt în stare să muncească până la epuizare pentru a oferi dansuri memorabile pentru vise ce merită a fi împlinite.

Irina Fodor a vorbit despre noul său proiect de televiziune:

“Proiectul ăsta e copleșitor, este frumos și …deloc usor. În patinaj trebuie să fii ferm și în același timp delicat ca un fulg de zăpadă. Fiecare concurent va trebui să își găsească echilibrul ăsta foarte fin, dar după ce îl vor găsi, și am încredere că o vor face, poveștile care se vor spune pe gheață vor fi fermecatoare. Mă bucur mult că patinajul este adus în lumina reflectoarelor într-un show tv. Faptul că prezint alături de Ștefan este pentru mine o onoare și o responsabilitate în aceeași măsură, având în vedere experința lui în tot ce înseamnă emisiuni live.”, povestește Irina.

Autorul știrilor

Karla Lucuță

- realizator emisiuni radio pe Focus Fm de peste 11 ani
- realizator emisiuni de divertisment pe Focus TV
- prezentator evenimente şi artist de muzică de petrecere

Adaugă comentarii

Apasă aici pentru a publica un comentariu