Divertisment

Irina Fodor ține cu casa! Se poziționează împotriva lui Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu

În cadrul introducerii noilor jurați, în sezonul 13 Chefi la cuțite, buzoianca Irina Fodor a transmis un mesaj acid la adresa vechilor jurați, lăsând de înțeles că nu reprezintă o așa mare pierdere demisia lor, ba chiar emisiunea a câștigat patru jurați valoroși.

“Bună seara! Bine v-am găsit! Am avut emoții și am emoții și sper că și voi, pentru că emoțiile acestea sunt foarte plăcute. Sunt cele care ne dau aripi, sunt emoțiile pe care le avem doar de câteva ori în viață. Ce să spun? 13! Este un număr care nu se dezminte, dar până la urmă e doar un număr. Nu ne lăsăm intimidați de notorietatea lui fatidică. Mai bine să-l interpretăm și să-l reinterpretăm mereu pe plus! Deci, nu am scăzut 3, ci am adunat 1! Punem punct și o luăm de la capăt.”

Prima ediție a noului sezon Chefi la cuțite a venit cu o mulțime de schimbări și surprize, fiind cunoscut de toată lumea războiul dintre foștii jurați și Antena 1. Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au dat în judecată postul TV și acuză că nu și-au primit salariile pentru ultimul sezon.

Fanii Chefi la cuțite și-au exprimat, în online, dorința de a-i revedea pe vechii jurați, în timp ce alții sunt dispuși să le dea șanse și noilor chefi.

Etichete