Divertisment

Irina Loghin, în ipostaza de bunică. De la un an, vrea să o învețe repertoriul său

Irina Loghin este cea mai fericită de când a devenit bunică de fetiță. Interpreta de muzică populară a postat niște imagini înduioșătoare cu Ana Alexandra, în care își exprimă bucuria că micuța a împlinit 6 luni. De când a devenit bunică, artista e nedezlipită de nepoata sa. Micuța Ana a împlinit șase luni iar îndrăgita artistă ar vrea ca de la un an s-o învețe tot repertoriul său.

“Este cea mai mare bucurie a mea! Mulțumesc că vă bucurați împreună cu mine, tare mult aș vrea să mă urmeze. Când va împlini un an, am s-o învăț tot repertoriul meu pe care l-am interpretat timp de 60 ani. Ce bine ar fi, Doamne ajută! “, a scris artista.

Micuța este fiica Irinucăi, care a născut la 43 de ani, anul trecut în luna septembrie și a făcut-o bunică pe mama ei, Irina Loghin, care abia aștepta să își strângă în brațe nepoțica. 

Artiști de renume și buni prieteni de-ai îndrăgitei cântărețe de muzică populară au fost prezenți la botez, marele absent fiind chiar băiatul de suflet al Irinei Loghin, Fuego, care a avut de onorat un concert în străinătate. Maria Dragomiroiu, Mioara Velicu, Mirabela Dauer, Daniela Condurache, Matilda Pascal Cojocărița și soțul ei, Ștefan Cigu, au fost printre cei prezenți la petrecere.