Social SPORT

Juniorii de la Gloria Buzău, implicați într-un accident în Vrancea

microbuz lps ancheta
Un microbuz în care erau 15 sportivi din județul Buzău a fost implicat sâmbătă seară într-un accident de circulație pe DN 2 D, la limita dintre județele Vrancea și Covasna. În zonă, ninge de mai multe ore iar carosabilul este acoperit cu polei. 
Potrivit ISU Vrancea, accidentul a avut loc pe pe DN 2D, între localitățile Ojdula, din județul Covasna, și Tulnici, județul Vrancea. Din cauza carosabilului acoperit cu polei și pentru că în zonă ninge,  șoferul microbuzului în care erau tineri sportivi din Buzău a pierdut controlul direcției de mers iar mașina a ieșit în afara părții carosabile, unde a rămas blocată.
Din fericire, cei 15 sportivi cu vârste între 16 și 18 ani nu au pățit nimic în urma evenimentului. Ei au fost preluați de autorități și duși să se adăpostească la Primăria Tulnici.
La locul evenimentului, au fost mobilizate 7 echipaje de pompieri.
”În microbuz se aflau 15 copii. Din primele informaţii, nu sunt persoane încarcerate sau rănite. Forţele de intervenţie vor acţiona pentru scoaterea microbuzului din zăpadă”, a transmis ISU Vrancea.
Revenim!
UPDATE [22:14] 30 NOV 2019 ›

Tinerii care se aflau în microbuzul care a rămas înzăpezit pe DN 2 D, între Ojdula și Tulnici, sunt fotbaliști în echipa de juniori a  Gloriei Buzău, spun surse de presă.
Sportivii care, potrivit Poliției Vrancea, au vârste cuprinse între 16 și 18 ani, făceau cale întoarsă spre casă de la Miercurea Ciuc. Nici unul dintre fotbaliști nu a fost rănit după ce mașina în care se aflau a derapat pe șoseaua acoperită cu zăpadă și polei și a ieșit de pe carosabil, fiind nevoie de intervenția pompierilor în zonă.
După accident, tinerii au fost duși la sediul Primăriei Tulnici. Ulterior, au fost transportați la sediul ISU Vrancea din Focșani,  unde vor aștepta să fie preluați de un alt microbuz care va fi trimis în zonă de clubul la care ei sunt înscriși. Din fericire, nici unul dintre sportivi nu a fost rănit în urma evenimentului produs în județul Vrancea.