Divertisment

La 85 de ani, Marina Voica revine pe scenă

Artista Marina Voica este colosală! Talent, rafinament și un album imens de cântece auzite la radio Focus Fm. La țărmul iubirii, Ce vrei tu mare albastră, Și afară plouă, plouă sau Vivat veselia sunt câteva dintre cântecele sale nemuritoare. Deși retrasă din activitate, artista a anunțat că revine pe scenă.

La 85 de ani, Marina Voica este energică și abia așteaptă să se întoarcă pe scenă. În martie, artista va cânta într-un spectacol ce va avea loc la Sala Palatului, alături de Sanda Ladoși, Daniel Iordăchioaie, Gabriel Dorobanțu și alți artiști ai Generației de Aur.

De 15 ani, Marina Voica s-a retras în casa de la Breaza, departe de agitația din Capitală, situație care i-a convenit de minune în ultimii doi ani de pandemie pentru că s-a putut proteja de coronavirus, dar artista consideră că i-a fost suficientă pauza și vrea să se întoarcă pe scenă. Astfel, pe 6 martie, Marina Voica va urca pe scena Sălii Palatului, într-un spectacol cu Stela Enache, Gabriel Dorobanțu, Nico, Anca Țurcașiu, Sanda Ladoși, Carmen Rădulescu, Vasile Muraru și Valentina Fătu, Daniel Iordăchioaie, Jean Paler și Anne’s.