Actualitate Divertisment

Lună Nouă pe 6 iunie 2024. Prin ce schimbări trec zodiile

Majoritatea zodiilor cunosc schimbări:

Berbecii au idei foarte bune, sprinteneală de spirit, repoziționare rapidă în contextul de Lună Nouă. Pot avea sugestii bune din partea unor oameni necunoscuți. Pică vălul și înțeleg lucruri, pun la treabă informația foarte repede.

Taurii au banii vizați, cu cinci planete în zona banilor. Speculează mai bine lucrurile pe care le au deja. Se pun mai bine în valoare sau au o oportunitate, o fereastră în care pot străluci. Alți Tauri își dau ei singuri de lucru.

Gemenii pot avea un moment de boom. E ca atunci când fluturele își deschide aripile. Au scăpat de ceva, au încheiat o etapă, au înțeles niște lucruri, iar acum pot valorifica tot ceea ce sunt în prezent.

Racii au o Lună Nouă eliberatoare de relații supărătoare. Sunt ei mai abili, mai flexibili. Nu mai sunt în raza tirului vorbelor celuilalt. Lasă în urmă lucruri și pleacă. Capătă curajul de a nu mai regreta, ei care se despart greu de lucruri.

Leii, cu planetele din Gemeni, au popularitate, chiar surprinzătoare, căci nu fac ceva special pentru asta. Poate aud că li se pregătește ceva frumos sau intră într-un context social foarte frumos.

Fecioarele au o Lună Nouă aducătoare de ridicare în rang, de schimbare de statut. Depășesc niște noduri date de aspectele birocratice. Li se propune o funcție mai înaltă. Au legătură cu munca realizarea lor. Simt că trenul lor a intrat pe șine. Important e să depășească un prag administrativ, o formalitate.

Balanțele au o altă perspectivă de viață. Pot avea un alt stil de viață, o altă posibilitate de a trăi. Iau în calcul tot felul de formule de viață care sunt foarte ofertante. Altele pot fi marcate în depășirea unui examen, mai ales la muncă, trec un prag.

Scorpionii au Luna în zona câștigurilor. Valorifică niște bunuri, vând, închiriază fructuos. Știu să insiste cu argumente noi de fiecare dată și conving oamenii cu care lucrează să facă precum ei.

Săgetătorii au o Lună Nouă care aduce întâlniri frumoase, pline de dragoste. Sunt excesivi în gesturi și atitudine, foarte înflăcărați. Cei care sunt într-o relație pot hotărî să facă lucruri de dragul partenerului.

Capricornii au parte la muncă de o propunere care este mănușă pentru ei, deschizătoare de noi perspective, chiar dacă ei spun că nu le place să facă anumite lucruri.

Vărsătorii au parte de o nouă bucurie ca și când au pentru ce să trăiască. O fac cu toată dragostea, însă nu se gândesc la bani. Pot investi în ceva ce îi pasionează. O fac cam repede, dar important e că renasc, chiar și energia lor este minunată.

Peștii au o Lună Nouă tensionată de Saturn. E greu să îi împace pe cei din casă cu lucrurile pe care le vor, mai ales dacă au în plan schimbări emancipatoare, cu stil. Sunt unii care își cer drepturile.