Divertisment

Lupu Rednic, sărbătorit astăzi. Muzica sa răsuna la Focus FM

Astăzi, Lupu Rednic împlineşte 52 de ani şi muzica sa a răsunat de dimineaţă la radio Focus Fm. Lupu Rednic este un cunoscut interpret de muzică populară, care formează un cuplu atât pe scenă, cât și în viața de zi cu zi cu artista Cornelia Rednic, împreună cu care are o casă superbă. Este originar din Sighetu Marmației și copilăria a petrecut-o pe Valea Izei.

Pe cea care i-a devenit parteneră de viață și de scenă, Cornelia Rednic, Lupu a cunoscut-o pe vremea când era bucătar-ospătar și era coleg cu viitoarea sa soacră. Cu Cornelia formează unul dintre cele mai unite cupluri din showbiz-ul românesc.

Într-o vreme în care căsniciile nu mai sunt de durată, interpreta de muzică populară ne spune care este secretul unui mariaj reușit: ”În primul rând, trebuie să te căsătorești din iubire și din respect, să ai toleranță față de perechea ta. Acest lucru este valabil în orice, să-i tolerezi nervii, defectele, pentru că fiecare are defecte. Avem nevoie ca oamenii să se tolereze, să treacă cu înțelepciune peste momentele dificile din viață. Este singura rețetă și nu e un secret! Pentru că este extraordinar să ai un om lângă tine.”, a mai spus artista noastră.