Divertisment

Maestrul Botgros se retrage după moartea soţiei

Nicolae Botgros a luat o decizie surprinzătoare dupa moartea soţiei. Marele dirijor s-a decis să-şi închidă toate conturile şi paginile de socializare, chiar şi pe cel de Facebook, pe care avea 90.000 de urmaritori. Astfel, maestrul anunţă că se va întâlni cu fanii săi doar în realitate, la diverse evenimente, nu şi pe internet.

Cel mai probabil, decizia vine în urma valului de mesaje răutacioase primite, după moartea soţiei sale. Nicolae Botgros îi asigură, însă, pe fani că doar muzica lui va vorbi de acum înainte.

Marele dirijor de la Chişinău este în doliu, de cand Lidia Bejenaru, regretata lui soţie s-a stins din viaţă, în urmă cu o lună. Maestrul Nicolae Botgros și-a deschis recent sufletul în fața fanilor și a făcut o confesiune sfâșietoare. După ce soția lui, Lidia Bejenaru, a murit în urma unei hemoragii, acesta îi simte lipsa în fiecare clipă. Pe lângă amintirea ei, pe artist îl tulbură și faptul că a călcat strâmb în căsnicia cu ea. El a făcut o fată cu o altă femeie, cu solista Anișoara Dabija.