Actualitate

Marcel Ciolacu, DEZVĂLUIRE: ”Mă vaccinez anti-COVID, eu și familia mea” (VIDEO)

                      

”Categoric mă vaccinez, eu și familia mea”. Este dezvăluirea pe care a făcut-o duminică dimineață, liderul PSD, Marcel Ciolacu, după ce a ieșit din secția de votare:

”Categoric mă vaccinez, eu și familia mea, dar pe de altă parte, sunt bucuros că în România nu există o lege a vaccinării obligatorie, astfel încât fiecare dintre noi să hotărâm ce este mai bine pentru noi”.

Pe de altă parte, Marcel Ciolacu i-a îndemnat pe români să meargă la vot și să voteze în spiritul Sfântului Nicolae, sfânt pe care creștinii îl celebrează pe 6 decembrie, chiar atunci când românii îi aleg pe cei care îi vor reprezenta în Parlament în următorii 4 ani.

”Am votat astăzi în primul rând pentru ca românii să își ia viața înapoi,  am votat pentru ca de mâine România să aibă un plan concret și specialiști capabili pentru gestionarea pandemiei si a crizei economice, am votat pentru cei care au nevoie de pensii, alocații, școli deschise, am votat împotriva incompetenței și a indolenței, am votat pentru producătorii români și firmele românești. Îi îndemn pe români să vină la vot, e un vot crucial pentru următorii  4 ani,  și să voteze în spiritul sfântului Nicolae, care aduce daruri pentru cei care au fost cuminți iar celor obraznici le aduce nuiaua” .