Divertisment

MARCELA FOTA, VĂDUVĂ LA DOI ANI DE LA NUNTĂ

Îndrăgita interpretă Marcela Fota trece acum prin momente cumplite dupa moartea fulgerătoare a soțului ei. În urmă cu aproape doi ani era cea mai fericita femeie, când îmbrăca rochia de mireasă. Cei doi au facut nunta, dupa 13 ani de relatie. Azi, la doar 43 ani, cântăreața Marcela Fota a rămas văduvă. Nimic nu prevestea nenorocirea care avea să se întâmple cu soțul ei, în a treia zi de Crăciun. Minel avea 47 ani și a făcut infarct.

Artista a organizat întreaga nuntă exact asa cum a visat-o. A comandat un tir cu lalele albe din Olanda iar decorul sălii de evenimente a fost unul feeric. La insistențele surorii ei, celebra cântăreață Mariana Ionescu Căpitanescu, Marcela a cântat la propria nunta, deși o vorbă din popor spune ca acest lucru aduce ghinion. La final de 2020, Marcela era extrem de încrezătoare că Noul An va fi unul dintre cei mai buni. Spunea asta într-un interviu pentru o televiziune națională.

“Sunt într-un moment al vieții în care sunt extrem de implinită și cred ca i-aș pune doar gânduri de mulțumire. În afară de sănătate, pe care ne-o dorim cu toții, dar numai gânduri de mulțumire i-aș pune lui 2021. Nu vreau ca cineva să creadă ca sunt ipocrită, dar va fi cel mai frumos an. “

Autorul știrilor

Karla Lucuță

- realizator emisiuni radio pe Focus Fm de peste 11 ani
- realizator emisiuni de divertisment pe Focus TV
- prezentator evenimente şi artist de muzică de petrecere

Adaugă comentarii

Apasă aici pentru a publica un comentariu