Divertisment

Marian Cozma, drama neștiută

Marian Cozma aduce multă bucurie prin cântecele sale însă în sufletul lui ascunde o durere veche. Și-a pierdut mama pe când avea doar șase ani și nu i-au rămas decât câteva amintiri neprețuite cu ea.

Pentru mulți copii aflați la vârste fragede, părintii sunt tot universul lor. Marian Cozma a trecut prin cea mai grea încercare a vieții pe când avea doar șase ani pierzându-și mama.

“Aveam șase ani când mi-am pierdut mama. A avut o problema de sănătate și asa i-a fost destinul și s-a prăpădit de tânară. Am câteva amintiri frumoase cu ea când ne facea baie în albie, când ne adormea, chiar și când ne certa. Aveam doar șase ani când a murit, n-am conștientizat ce ni se întâmpla tocmai d-aia nu ne-a fost chiar greu, dacă eram mai mari cred că sufeream altfel. Îmi pare rau că nu-mi apare în vise, chiar nu știu de ce n-o visez, mi-aș dori, mă gândesc destul de mult la ea și cred ca are foarte mare grijă de mine de acolo, din Ceruri.”

Marian și fratele lui au rămas în grija tatălui și a bunicii, ca mai apoi să apară și cea de-a doua mamă. Tatal lor s-a recăsătorit, iar femeia din viața lui, spune Marian, a reușit să-i țină locul mamei.

Autorul știrilor

Karla Lucuță

- realizator emisiuni radio pe Focus Fm de peste 11 ani
- realizator emisiuni de divertisment pe Focus TV
- prezentator evenimente şi artist de muzică de petrecere

Adaugă comentarii

Apasă aici pentru a publica un comentariu