Actualitate

Mariana Ionescu Căpitănescu, 30 de ani de muzică. CLIP NOU în articol

Mariana Ionescu Căpitănescu a lansat un videoclip nou, pentru melodia, Am trudit o viață întreagă. În aceste vremuri de restriște, în care incertitudinile fac parte din viețile noaste, artista ne-a pregătit un videoclip de suflet, un cântec plin de melancolie, în care a pus o bucățică din trăirile și din emoțiile sale.

Am trudit o viață întreagă este de fapt un cântec ca o privire retrospectivă asupra vieții, în versurile căruia ne putem regăsi. Cântecul face parte de pe albumul, Anii se grăbesc să zboare. Acompaniază Orchestra “Lăutarii din Chișinău”, cu dirijor Nicolae Botgros, iar
filmările au fost realizate la o casă de vinuri din Drăgășani, jud. Vâlcea.

Cânta prin casă, în drum spre şcoală, peste tot. Cântecul a fost cu ea peste tot, după cum mărturiseşte chiar ea. Drept care, Mariana Ionescu Căpitănescu nici nu avea cum să nu transforme iubirea pentru muzică în carieră. Astăzi, la trei decenii distanţă de când s-a lansat, interpreta cântă cu acelaşi drag folclorul din zona Olteniei şi poartă, cu aceeaşi mândrie, portul popular al zonei. Iar acum, Mariana Ionescu Căpitănescu lansează această piesă nouă.

Autorul știrilor

Karla Lucuță

- realizator emisiuni radio pe Focus Fm de peste 11 ani
- realizator emisiuni de divertisment pe Focus TV
- prezentator evenimente şi artist de muzică de petrecere

Adaugă comentarii

Apasă aici pentru a publica un comentariu