Divertisment

Mirela Ursache dă tonul petrecerii la Focus FM. Piesă nouă lansată de buzoiancă

Buzoianca Mirela Ursache dă startul sezonului cald cu un cântec nou-nouț care ne invită la petrecere și voie bună cu prietenii noștri. Tocmai ce a lansat la Focus FM noua sa piesă, iar Mirela pregătește și alte proiecte la care lucrează cu cei mai buni din domeniu. A hotărât că este momentul să aducă pe piața muzicală noi ritmuri și melodii care să ne ajute să ne facem zilele și petrecerile mai frumoase.

După piesa Astă seară e petrecere, compusă de Mugur Chiper urmează un alt cântec la care a colaborat cu același om, foarte bun în domeniu. Imediat apoi, buzoianca va filma videoclipurile. Piesa nouă care se aude la cel mai tare radio, Focus FM, va avea un videoclip fresh, de vară, așa cum ne inspiră și versurile și ritmul. Mirela Ursache va filma în curând alături de o gașcă de petrecăreți și între timp va intra din nou în studio pentru că urmează o perioadă în care va lansa multe melodii. Are două cântece în lucru la studioul din Cluj și începe și maratonul evenimentelor din acest sezon. Va fi prezentă la Buzău la spectacole care vor debuta de luna viitoare.

Astă seară e petrecere se ascultă zilnic în programele Focus FM.

Focus FM Regional se recepţionează pe 93.8 fm la Buzău, 104.7 fm la Rm. Sărat, 97.0 fm la Vrancea, Brăila, Galaţi, 92.9 fm în Ialomița şi live pe focusfm.ro.