Actualitate SPORT

Moment de cumpănă pentru Ion Viorel (Vioară)

Fost atacant al Stelei și antrenorul cu care Gloria a înregistrat cea mai bună performanță a sa, după revoluție, Ion Viorel a suferit un accident vascular cerebral. Vineri seara, fostul fotbalist și antrenor a ajuns la Urgențele Spitalului Județean cu simptomele clare ale unui AVC. Echipa medicală care l-a preluat a intervenit rapid, fiecare minut fiind vital în astfel de situații.

Pe parcursul zilei de sâmbătă, starea lui Ion Viorel (Vioară) s-a stabilizat, însă surse medicale vorbesc despre sechele, unele ușoare, care au rămas după acest accident vascular. Tot sâmbătă a venit și un prim mesaj din partea familiei, referitor la acest episod.

”Va multumim din suflet pentru mesajele de sustinere si grija de care ati dat dovada, suntem profund recunoscatori, este extrem de importanta nevoia de liniste in perioada urmatoare pentru recuperarea completă! ” a scris pe o rețea de socializare fiica lui Ion Viorel, Diana, medic rezident.

Duminică, câțiva suporteri din galeria Oțelului, echipă la care Vioară a evoluar, dar a și antrenat-o în două rânduri, au arborat un banner cu un mesaj de susținere:

”În aceste clipe grele suntem alături de al nostru Ion Viorel! Vioară, Vioară Cel mai bun din țară! ” au transmis supoerterii oțelarilor.

În vârstă de 56 de ani, Vioară a jucat, pe post de atacant pentru Steaua, Oțelul, Gloria, Rapid și Dunărea Galați, dar și pentru echipa germană Bochum. Ca tehnician, a lucrat cu mai multe echipe, dar cea mai bună performanță a înregistrat-o cu Gloria pe care a dus-o în Liga I, în 2007.

Cariera sa pe banca tehnică a fost întreruptă de o suspendare după ce a fost sancționat pentru aranjarea unor meciuri în favoarea pariurilor.