Divertisment

Motivul clar pentru care Angela Similea nu va mai cânta

Angela Similea refuză să mai urce pe scenă și nimeni nu o poate convinge să mai susțină spectacole. Muzica sa e mereu la Focus Fm, dar pe scenă artista spune că nu va mai urca.

De curând, Angela Similea a înregistrat o piesă nouă în studio, alături de alte mari voci, Adrian Daminescu, Dida Drăgan, Mirabela Dauer, Marcel Pavel și Monica Anghel, dar sub nici o formă nu vrea să mai susțină concerte.

Artista nu se mai regăsește în peisajul muzical actual și din acest motiv refuză să mai urce pe scenă. De câțiva ani, cântăreața s-a retras din spațiul public și nu mai ia parte la evenimente mondene sau concerte.

Mulți au încercat să o cinvingă, dar în zadar. De exemplu, Stela Enache, bună prietenă a Angelei Similea, s-a tot străduit să o readucă în lumina reflectoarelor, însă, în cele din urmă, i-a înțeles motivele retragerii.

Motivul clar invocat este că Angela Similea nu vrea să mai apară pentru că nu se mai regăsește în ceea ce se întâmplă. În urmă cu trei ani, Angela Similea decidea că vrea să se retragă din showbiz. 

Autorul știrilor

Karla Lucuță

- realizator emisiuni radio pe Focus Fm de peste 11 ani
- realizator emisiuni de divertisment pe Focus TV
- prezentator evenimente şi artist de muzică de petrecere

Adaugă comentarii

Apasă aici pentru a publica un comentariu