Actualitate Reporter de strada

Noi restricții de circulație pe Unirii. Urmează o lună de lucrări. Cum se va desfășura traficul rutier

Noi lucrări, noi restricții pe Bulevardul Unirii din municipiul Buzău. Începând de miercuri, 5 aprilie, timp de o lună, sunt anunțate lucrări de frezare și asfaltare pe artera cuprinsă între centrele comerciale din nordul orașului și podul Mărăcineni. Pe acest tronson, anunță Primăria Buzău, până pe 5 mai se vor derula lucrări de frezare, de remediere a terasamentului afectat de lucrările de canalizare și de asfaltare.

” Referitor la obiectivul de investiții : ,,Reabilitare infrastructură rutieră, inclusiv piste pentru bicicliști, pe coridoarele deservite de transportul public în Municipiul Buzău”,  Primăria Municipiului Buzău aduce la cunoștință participanților la traficul rutier și pietonal faptul că începând cu data de 05.04.2023 se vor demara lucrările de frezare, de remediere a terasamentului afectat de lucrările de canalizare și de asfaltare pe porțiunea cuprinsă între km 0+000 (Pod Mărăcineni) și km 0+900 (sens giratoriu MALL) pe Bulevardul Unirii, pe perioada cuprinsă între 05.04.2023 și 05.05.2023.”

Pentru ca traficul să fie afectat cât mai puțin, lucrările de frezare se vor desfășura noaptea, între orele 19:00 și 04:00. Iar în perioada în care  muncitorii se vor afla pe teren, se va închide o bandă, circulația desfășurându-se pe o singură bandă.

În cazul în care vremea nu va permite executarea lucrărilor, intervențiile vor fi amânate.