Actualitate Șansa de Ramnicu Sărat

NUNȚI ȘI BOTEZURI, ÎN PLINĂ PANDEMIE! Polițiștii au aplicat sute de amenzi

În mai multe restaurante din Buzău s-a petrecut, la sfârșit de săptămână, ca în vremurile de dinainte de pandemie. Numai sâmbătă seară, polițiștii au stricat 3 astfel de petreceri.

Într-un restaurant din Râmnicu Sărat, când au ajuns oamenii legii, era în plină desfășurare un botez la care participau aproximativ 45 de persoane. Poliţiştii au oprit imediat petrecerea și l-au sancționat pe administratorul localuluicu amendă în valoare de 6000 de lei. În aceeași seară, la Ziduri, era organizată o nuntă  cu 75 de persoane. Cum în această perioadă este interziză organizarea de astfel de evenimente, poliţiştii au trimis petrecăreții acasă și l-au amendat pe organizator cu suma de 6000 de lei.

Un alt eveniment privat a fost organizat sâmbătă la Merei. Botezul, la care participau 25 de persoane, s-a încheiat când au ajuns oamenii legii.

În total, în ultimele două zile, polițiștii din Buzău au verificat aproximativ 240 societăți comerciale, 200 de restaurante, parcuri, locuri de joacă, gări, autogări, pieţe și 150 de mijloace de transport. Au aplicat aproape 400 de amenzi, dintre care 359 pentru nepurtarea măștii de protecție. Valoarea totală a sancţiunilor a fost de peste 69.000 de lei.