Divertisment

O buzoiancă e mai urmărită ca Inna, Andra sau Delia. Are 10 milioane de fani pe TikTok!

A reușit performanța ca 10 milioane de oameni să o urmărească pe cea mai populară rețea de socializare din lume, TikTok. Buzoianca a sărbătorit momentul când a atins numărul record de fani.

Andra Gogan este una dintre cele mai urmărite persoane din spatiul online autohton. 10 milioane de oameni din toată lumea îi așteaptă fiecare clip pe TikTok, platforma unde se situează cel mai bine la capitolul popularitate. Nici pe Instagram, Facebook sau YouTube nu stă deloc rău și nici la câștiguri financiare.

E celebră și unul dintre idolii tinerei generații. Andra Gogan este una dintre cele mai influente persoane de pe internet, dacă am fi să ne legăm de capitalul de imagine pe care l-a câștigat în ultimii ani. Ajunsă la 24 de ani, aceasta are o vechime în muncă de 20. Andra Gogan este o cântăreață, vlogger și voice-over română. A intrat în Cartea Recordurilor împreună cu fratele său, Răzvan Gogan, pentru „Cel mai lung concert live susținut de un copil” și „Cele mai multe CD-uri lansate de un copil”. Recordul a fost confirmat pe 15 septembrie 2009.

Autorul știrilor

Karla Lucuță

- realizator emisiuni radio pe Focus Fm de peste 11 ani
- realizator emisiuni de divertisment pe Focus TV
- prezentator evenimente şi artist de muzică de petrecere

Adaugă comentarii

Apasă aici pentru a publica un comentariu