Actualitate Social

O FAMILIE A RĂMAS FĂRĂ LOCUINȚĂ CHIAR ÎNAINTE DE SĂRBĂTORI. Un incendiu violent a mistuit casa buzoienilor

FOTO ARHIVA

O familie din Glodeanu Siliștea a rămas fără un acoperiș deasupra capului, în plină iarnă. Vineri seară, casa buzoienilor a fost cuprinsă de flăcări iar pagubele au fost enorme.

Incendiul s-a produs în jurul orei 21:00. Pompierii ialomițeni au fost solicitați să intervină pentru stingerea focului de la Glodeanu Siliștea, comună aflată în zona de competență a ISU Ialomița. La locul solicitării s-au deplasat de urgență 3 echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanța SMURD.  La sosirea echipajelor de intervenție incendiul se manifesta în interiorul  casei. Pompierii militari ialomițeni, în colaborare cu doi voluntari ai Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență din localitate, s-au luptata să stingă flăcările aproximativ 4 ore.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime. În schimb, locuința buzoienilor a fost distrusă. Au ars aproximativ 50 mp acoperiș, 3 camere cu toate bunurile aferente acestora, bunuri electrocasnice, 5 uși din lemn, articole de îmbrăcăminte și încălțăminte, alte materiale textile depozitate în podul casei.

Focul a izbucnit, cel mai probabil, din cauza unui mijloc de încălzire nesupravegheat ori supraîncălzit.