Actualitate

O tânără a amenințat că se aruncă de pe pod, la Mărăcineni. Ce a împins-o spre gestul extrem și cum s-a terminat totul

Polițiștii și jandarmii din Buzău au fost puși pe jar, marți, de un apel la 112 care anunța că o femeie are de gând să se arunce de pe podul peste râul Buzău, la Mărăcineni.

Imediat cum au primit apelul, polițiștii au pornit spre locul indicat și au identificat-o rapid pe femeia despre care aflaseră că ar avea de gând să se sinucidă. Forțele de intervenție au ridicat-o pe tânără și au dus-o la audieri, ulterior ea fiind internată în vederea consilierii la spitalul Săpoca.

În fapt, apelul la 112 a venit de la concubinul femeii. Cei doi, ea de 34 de ani, el de 40 de ani, din Mihăilești trăiesc în concubinaj de aproape 20 de ani.

În weekend, cei doi ar fi fost fost la un eveniment privat unde el s-ar fi fotografiat cu o tânără. De aici, ar fi început scandalul între cei doi.

Marți,  femeia a luat mașina și a plecat de acasă. A ajuns pe podul de la Mărăcineni unde și-ar fi sunat concubinul de pe camera telefonului  și i-ar fi spus că se va arunca în gol de pe pod.

Speriat, bărbatul a anunțat imediat autoritățile,  care au reușit să o ridice la timp pe femeie, înainte de a recurge la vreun gest extrem.