Actualitate

(P) Cristinel Romanescu, vârf de lance al PNL Buzău în lupta electorală : „Suntem cea mai bună opțiune pentru alegătorii buzoieni”!

Liberalii merg în alegerile pentru schimbarea administrației județului Buzău cu proiecte sigure și credibile  de modernizare a teritoriului de la Curbura Carpaților și de creștere a nivelului de trai al comunităților de pe aceste meleaguri. Vârful de lance în lupta electorală este liderul PNL Buzău, deputatul Cristinel Romanescu, desemnat candidat pentru președinția CJ Buzău.

Romanescu se află la conducerea Federaţiei Române de Tenis de Masă din anul 2001 şi deţine mai multe afaceri, unele în domeniul hotelier.

Liberal dedicat sută la sută, Cristinel Romanescu este din 2008 membru activ al PNL, partid pe care mărturisește că a fost onorat să-l reprezinte în Consiliul Local, Consiliul Judeţean şi din 2016, în Parlamentul României.

”Viaţa, formarea și crezurile îmi sunt liberale. Mă mândresc că am putut participa, ca deputat din partea PNL,  la modificarea Legii Sportului, care a deschis calea finanțării sportului la nivelul administraţiei locale și județene”, spune Cristinel Romanescu, președintele PNL Buzău.

Om de sport sută la sută, Cristinel Romanescu joacă tenis de masă din 1970. A adunat în palmares titluri de campion naţional şi medalii internaționale. Din 2001, conduce Tenisul de Masă la nivel național.

Ştie ce înseamnă și cum se obține performanța. Din 2016, Romanescu este vicepreședinte al Federației Europene deTenis de Masă și membru în Comitetul Executiv al COSR. ”Cariera în sport m-a ajutat să cunosc lumea și să-mi deschid orizonturile”, spune liderul liberalilor buzoieni.

Buzoian sută la sută, Cristinel Romanescu s-a format ca om, ca sportiv şi politician pe meleagurile Buzăului. Aici a câștigat primele concursuri, aici a pornit ca antreprenor, tot aici și-a întemeiat familia si și-a văzut copiii crescând.

”Toată viaţa m-am identificat cu un singur loc şi cu un singur partid politic, cel liberal. Optimist, ambițios și perseverent din fire, cred în Buzăul în care #sepoate”, mărturisește liberalul care candidează pentru conducerea Consiliului Județean, poziție din care vizează modernizarea județului.

Întâlniri cu oamenii, pentru a afla nevoile comunităților

După stabilirea candidaturii pentru Consiliul Județean Buzău,  Cristinel Romanescu a fost prezent în fiecare localitate, mai ales în cele rurale.

”Știm că acolo sunt probleme de fiecare dată, şi bineînţeles, ţinem legătura cu organizaţiile noastre, cu oamenii din teritoriu, oamenii sunt mobilizaţi şi sperăm să avem un scor, un rezultat bun. Privesc cu incredere către 2020, pentru a definitiva și confirma prin alegerile care vor urma munca demarată și sustinută în toți anii aceștia”, declară deputatul Cristinel Romanescu, liderul PNL Buzău.

Liberalii au intrat în bătălia electorală cu obiective precise și foarte ambițioase, fiind pregătiți să dubleze numărul de primari, să câștige Consiliul Județean, Primăria Buzău, dar și majoritatea în Consiliul Local Buzău.

În campania de la locale, PNL Buzău și-a propus să mobilizeze atât efectivul de susținători tradiționali, cât și electoratul care dorește o schimbare la nivel de administrație, Buzăul fiind condus în ultimii 30 de ani doar de către PSD.

„Suntem filiala care nu a importat niciun primar de la alte partide. Ne-am reconsiderat toate echipele și astăzi suntem pregătiți să luptăm și să încercăm să lămurim alegătorii că suntem cea mai bună opțiune iar PNL merită să fie ales”, spune Romanescu, liderul liberalilor buzoieni.

PNL Buzău, sub conducerea lui Cristinel Romanescu, are ca țintă pentru alegerile din 27 septembrie 2020 dublarea numărului de primari pe care i-a avut la alegerile locale din anul 2016 și să câștige cât mai mulți consilieri locali și județeni.

Cristinel Romanescu dă semnalul în teritoriu că acum a venit momentul ca liberalii să întrerupă hegemonia PSD, care durează de 30 de ani la Buzău. Filiala locală a PNL Buzău a mobilizat resurse și candidații potriviți care vor produce schimbări de amploare pe eșichierul politic local.

„PNL este pe primul loc în sondaje și eu cred că vom putea mobiliza tot electoratul de dreapta la Buzău, în  jurul candidaților noștri, întrucât ei sunt cei mai buni. Partidele de dreapta nu ar trebui să-și irosească voturile dacă vor ca PSD să fie învins. Noi am identificat cei mai buni candidați pentru eșicherul de dreapta și pentru celelalte UAT-uri și evident că așteptăm propuneri de colaborare”, susține președintele PNL Buzău, deputatul Cristinel Romanescu.