Divertisment

Pepe s-a căsătorit religios cu aleasa inimii lui

Îl ascultăm cu bucurie în această lună la radio Focus FM. Pepe lansează cel mai nou cântec al său, la Focus Fm.

Artistul e împlinit și în plan personal, după mai multe furtuni sentimentale.

Pepe și Yasmine Ody s-au căsătorit religios la locația unde a avut loc și petrecerea, unde s-au distrat până dimineață. O mulțime de vedete i-au fost alături artistului, care a avut și alt mare motiv de sărbătoare, căci Pepe Junior, fiul lui, a împlinit doi ani.

La doi ani de la cununia civilă, Pepe s-a căsătorit religios cu aleasa inimii lui, cu Yasmine, femeia care i-a dăruit un băiețel. Evenimentul de ieri a început chiar la locația unde a avut loc petrecerea, pe malul lacului, lângă piscină, și nu la biserică, cum mulți s-ar fi așteptat. Slujba religioasă a fost oficiată de mai mulți preoți în aer liber, într-un decor de poveste, cu multe flori albe. Mireasa a fost în centrul atenției, Yasmine Pascu a purtat o rochie lungă, cu crăpătură adâncă pe picior și decorată cu mulți trandafiri albi. Pepe a îmbrăcat un costum alb, aceeași nuanță cu rochia soției lui. În piept a avut o floare, după cum e obiceiul, iar în picioare a purtat pantofi de peste 1.000 de euro. Alături, cei doi l-au avut pe băiețelul lor. Totodată, și fiicele lui au fost prezente, Rosa și Maria au purtat rochii albe, de prințese.

La evenimentul lui Pepe și Yasmine Pascu au participat peste 200 de invitați. O mulțime de prieteni și vedete i-au fost alături artistului în ziua cea mare, printre care Oana Roman, Lora, Nea Marin, Cosmin Natanticu, Liviu Vârciu, Mirela Vaida, Kamara, Nasrin Ameri, Bella Santiago, cântăreața Nico și mulți alții.