Anuntul Buzoian

Pregătiri de sezon estival pe piața muncii. Ce angajări se fac

Deși primăvara își face cu greu loc printre temperaturile pe care le indică termometrele, operatorii din industria ospitalității au început să lucreze deja la planurile pentru noul sezon cald. Acest lucru se reflectă și în ofertele de locuri de muncă disponibile pe principalele site-uri care publică anunțuri de angajare.

Anunțul buzoian, de pildă, publică oferta de angajare a unui local de pe bulevardul Nicolae Bălcescu, zonă de promenadă preferată de buzoieni. Se caută, în perspectiva deschiderii terasei, barmani și ospătari, dar și personal pentru bucătărie și curățenie. Detalii AICI .

Pe piața muncii din Buzău, rămân dominante ofertele de angajare din domeniul prestărilor de servicii, de la șoferi,  la vânzătoare. În același timp, la Sărata Monteoru au început pregătirile pentru un nou sezon și se fac recrutări de personal pentru hotelurile din stațiune.

Un caracter inedit îl au, în această perioadă, anunțurile destinate refugiaților ucraineni. Mai multe site-uri și-au personalizat ofertele pentru a include printre potențialii beneficiari și refugiații care intenționează să rămână în Buzău. Mai mult, una dintre platformele mari de recrutare publică și varianta în limba ucraineană a anunțurilor venite de la angajatori care intenționează să recruteze și din rândul refugiaților. De actualitate sunt câteva posturi în sectorul agricol, dar și la un dealer auto de la Mărăcineni.