Actualitate

Prima victimă a gerului. O femeie a murit la spital

Femeia găsită ieri, în stradă, în șoc hipotermic, a murit. Este vorba despre o femeie în vârstă de 46 de ani, fără adăpost, pe care polițiștii locali au luat-o din stradă, marți dimineață, și au dus-o la spital. Medicii de la Unitatea de Primiri Urgențe au resuscitat-o însă, din păcate, fără succes. Femeia a decedat în cursul nopții trecute.

Potrivit unor surse sansanews.ro, femeia nu prezenta alte urme de violență astfel că nu există suspiciuni cu privire la cauza decesului, respectiv șocul hipotermic care i-a provocat stop cardio-respirator.

Cum este vorba despre un om al străzii, reprezentanții Spitalului Județean au anunțat Poliția pentru a verifica identitatea acesteia dar și pentru a i se identifica familia. În urma verificărilor, s-a constatat că femeia se afla de mult timp în stradă și, de obicei, dormea în zona Bazarului, prin canal sau alte locuri în care găsea adăpost. Tot acolo, se pare că sunt de fapt mai multe persoane fără adăpost și, potrivit unor surse sansanews.ro, zilele trecute un alt bărbat, din același grup, ar fi decedat.

Tot ieri la UPU au mai fost duse alte două persoane fără adăpost, din zona Gării. Detalii aici.