Actualitate Social

Răsplată pentru performanță. Olimpicii Buzăului, premiați de Consiliul Județean FOTO

olimpici 6 CJ Buzau

Moș Crăciun a venit mai devreme pentru cei mai buni elevi ai Buzăului. Elevii care au făcut performanță la școală și au obținut rezultate deosebite la concursurile şi olimpiadele naţionale și internaționale, au primit miercuri răsplata pentru munca lor. Ei au fost premiați de Consiliul Județean în cadrul unei festivități speciale, devenită deja tradiție, în acest mod autoritățile încercînd să încurajeze și să-i motiveze pe tineri să continue drumul pe care au pornit.

Au fost clipe pline de emoții, miercuri, pentru zeci de elevi, cei mai buni dintre cei buni, care de-a lungul anului au obținut rezultate meritorii la olimpiadele și concursurile naționale și internaționale. Însoțiți de profesorii coordonatori, elevii de top ai Buzăului au primit cu zâmbetul pe buze și cu mândrie premiile care le-au încununat eforturile.
Fiecare elev a primit drept răsplată o sumă de bani oferită în funcție de locul sau medalia obținută, însă nici mentorii lor nu au fost uitați.

Printre premianți s-au numărat și elevi pasionați de știință. Este și cazul lui Eugen Firon, care s-a întors acasă nu cu una, ci cu două medalii. Elev în clasa a XI-a la Colegiul Hașdeu, el știe deja că viitorul său e la Facultatea de Medicină.
”Premiile obținute reprezintă un impuls si o recompensă frumoasă a ce am obținut anul acesta la olimpiade. O să aleg să studiez în țară, la Facultatea de Medicină”, a declarat Eugen Firon, olimpic premiat miercuri de Consiliul Județean Buzău.
Consiliul Județean Buzău îi răsplătește an de an pe cei mai buni elevi și pe dascălii lor, în semn de prețuire pentru munca pe care o depun.
”Este o bucurie să fiu înconjurat de atâția tineri și profesori dedicați, muncitori, profesioniști, cu personalitate și pasiuni demne de admirat. Vă felicit, stimați elevi și profesori, pentru rezultatele excepționale obținute la olimpiadele naționale și internaționale. Ne dați încredere într-un viitor mai bun al județului și al țării, iar pentru asta vă mulțumim și vă felicităm”, a spus Petre Emanoil Neagu, subliniind că în Buzău există învățământ de calitate, iar Consiliul Județean va continua să încurajeze performanța.