Actualitate

Recunoști desenul? Înseamnă că te numeri printre câștigători!

Zeci de copii din Buzău și-au demonstrat talentul și creativitatea și au răspuns provocării Tineretului Național Liberal, care a lansat un concurs aparent simplu, dar cu o temă foarte complexă: copilăria.

Dedicat copiilor cu vârste cuprinse între 5 și 12 ani, concursul lansat de TNL Buzău pentru Ziua Copilului a ajuns acum la final, desemnându-și câștigătorii.

Misiunea juriului a fost extrem de dificilă, pentru că toate lucrările meritau să fie declarate câștigătoare. Totuși, după deliberări, au fost desemnați și câștigătorii. Pentru ca datele copiilor să fie protejate și să nu intre sub incidența normelor de protecție cu privire la datele personale, tinerii liberali au ales o manieră inedită de a-i anunța pe câștigători: lucrările cele mai bune au fost expuse la sediul PNL, precum și pe Facebook.

”Deoarece normele GDPR nu ne permit afișarea datelor personale ale participanților, am realizat, la sediul PNL Buzău, o expoziție cu cele mai bune lucrări ale copiilor. Astfel, desenele și-au găsit loc pe panoul de onoare pentru a fi admirate de toți cei interesați. Așadar, juriul a decis acordarea distincției “Excelență în arta desenului” tuturor copiilor ale căror lucrări au fost selectate și expuse pe panouri. Vă invităm să vizualizați fotografiile pentru a identifica dacă lucrarea realizată de copilul dumneavoastră se numără printre câștigători. Vă vom contacta personal. Festivitatea de premiere va avea loc miercuri, 8 iunie 2022, la sediul PNL Buzău pe strada Ion Băieșu, nr. 2, bl. C3, parter, în sala de ședințe. Felicitări tuturor! ”, au transmis tinerii liberali buzoieni.

Cei care își recunosc desenele afișate, declarate câștigătoare, sunt așteptați la sediul PNL Buzău pentru revendicarea premiului.