Divertisment

Respectul este cheia căsniciei de 31 de ani. Steliana Sima face dezvăluiri

Îndrăgita artistă Steliana Sima trăieşte o poveste de dragoste de 31 ani, timp în care a aflat şi care este succesul unei căsnicii reuşite. Artista nu a amestecat niciodată viaţa profesională cu cea personală. Sunt extrem de rare apariţiile publice alături de familie şi consideră că aşa e cel mai bine.

Artista şi-a organizat viaţa punând accent pe partea profesională, ca mai apoi s-o ia în seamă şi pe cea personală. Are o căsnicie frumoasă de 31 ani a cărui secret este respectul.
Ca în orice căsnicie şi în casa artiştilor se mai nasc mici tensiuni. Steliana Sima a găsit soluţia cum să treacă peste micile certuri şi să evite divorţul.

Avem o căsnicie de 31 ani, o căsnicie neîntrerupt, care s-a bazat pe respect foarte mult. Sigur că la început te cunoşti, te îndrăgosteşti, iubeşti. Rămâne iubirea dar daca nu există respect, nu poţi să rezişti. Şi m-a susţinut foarte mult, e un om foarte echilibrat, cerebral. A fost ofiţer de poliţie şi este un om extraordinar de calculat si calm, ia lucrurile aşa cum sunt. Chiar dacă este un lucru care doare, el ştie să-l facă să nu doară, să nu simţi durerea şi să scoată partea frumoasă din el. Înseamnă foarte mult să ai pe cineva pe umărul căruia să pui capul, să te destăinui şi să primeşti o vorbă frumoasă.”, a declarat Steliana Sima.

Autorul știrilor

Karla Lucuță

- realizator emisiuni radio pe Focus Fm de peste 11 ani
- realizator emisiuni de divertisment pe Focus TV
- prezentator evenimente şi artist de muzică de petrecere

Adaugă comentarii

Apasă aici pentru a publica un comentariu