Actualitate

Restricții de circulație, începând de azi! Aceasta este zona pe care trebuie să o evitați

Sursa foto Fb Info Trafic Buzău

De astăzi sunt instituite noi restricții de trafic în municipiul Buzău. Pe Bulevardul Unirii, pe segmentul de drum cuprins între Podul Mărăcineni și rondul de la avion, de azi nu se mai poate circula decât pe o singură bandă, restricțiile fiind valabile pentru ambele sensuri de mers.

Șoferii sunt sfătuiți să aleagă alte rute pentru a scurta timpul de așteptare în trafic, cum ar fi Șoseaua Nordului, Centura de Est sau Podul Vadu Pașii pentru accesul în oraș.

Echipaje de poliție vor fi prezente la fața locului pentru dirija traficul și evita aglomerația produsă de fluxul mare de mașini care tranzitează zona.

„ Începând cu data de 05.01.2023, vor fi instituite noi restricții de trafic pe Bulevardul Unirii, pe segmentul de drum cuprins între Podul Mărăcineni și rondul de la avion. Astfel, în ambele sensuri de mers se va circula pe o singură bandă pe sens, ca urmare a lucrărilor aflate în desfășurare, ceea ce va duce la ambuteiaje în trafic. Ne cerem scuze pentru disconfort”, transmite Primăria Municipiului Buzău.