Actualitate

SE PENSIONEAZĂ? Răspunsul inspectorului-șef al IPJ Buzău, Laurențiu Pantazi, la întrebarea pe care a auzit-o cel mai des în ultima vreme (video)

Începutul de an vine cu noi discuții despre un posibil val de pensionări în structurile MAI, în condițiile lipsei de predictibilitate privind evoluția pensiilor militare. În acest context, au apărut informații vizând posibila pensionare a inspectorului-șef al IPJ Buzău, cms-șef Laurențiu Pantazi, aflat la comanda Inspectoratului în ultimii nouă ani.

Prezent în platoul Focus TV, pentru concluziile bilanțului instituției pe anul 2020, inspectorul-șef Laurențiu Pantazi a admis că a primit, des, în ultima vreme, această întrebare și a răspuns:

”La acest moment, nu am această intenție. Nu exclude niciodată, condițiile le îndeplinesc, dar…dacă mă voi hotărî să fac pasul, va fi foarte greu.”

Referitor la contextul care ar putea favoriza plecarea la pensie a unor angajați din structurile IPJ, după ce, anul trecut, la nivel național, s-a înregistrat un record de pensionări în sistem, cms-șef  Laurențiu Pantazi a declarat că, la o videoconferință recentă, ministrul de resort a dat asigurări că nu se vor schimba condițiile de pensionare pentru militari.

”Traversăm iarăși un val emoțional și avem colegi care au decis să se pensioneze. Nu mi-am permis să dau sfaturi, e o decizie unică, e foarte greu să revii asupra ei.” a adăugat inspectorul șef al IPJ Buzău.