Actualitate

Seară neagră cu bilanț tragic pe șoselele județului: un om a murit, iar alți trei, printre care un copil, au fost răniți

Foto cu caracter ilustrativ

Au răsunat sirenele, aseară, în tot județul, iar traficul rutier a fost dat peste cap în patru zone, după ce un număr de patru accidente de circulație s-au produs aproape în același timp.

Dintre toate, cel mai grav a fost înregistrat la Tisău, unde mașina condusă de un localnic de 32 de ani a lovit o bătrână de 85 de ani, care se deplasa pe jos, pe carosabil. Impactul a fost atât de puternic încât femeia, consăteană cu șoferul, nu a mai putut fi salvată, ea fiind declarată decedată de echipele de salvare.

Un accident tras la indigo a fost și la Râmnicelu, unde un pieton ce mergea pe carosabil, de 41 de ani, a fost lovit de o mașină ce se deplasa în aceeași direcție. În acest caz, din fericire, pietonul a scăpat cu viață, dar a fost rănit și transportat la spital.

Într-un alt accident, produs la Găvănești, rănită a fost o fată de 11 ani. Potrivit polițiștilor, ea mergea cu bicicleta pe drumul județean când a fost lovită de o mașină, la volanul căreia se afla un bărbat de 72 de ani.  Copila a ajuns la spital pentru îngrijiri medicale.

În fine, la Grebănu, o mașină condusă de un șofer de 31 de ani a lovit un alt autoturism, care, după cum au stabilit polițiștii, era staționat în afara carosabilului. În urma accidentului, o femeie care se afla în mașina staționată, în vârstă de 67 de ani, a fost rănită.

În cazul tuturor celor patru accidente, polițiștii buzoieni au deschis dosare penale și continuă cercetările.