Divertisment

Sucurile de fructe, secretul Sofiei Vicoveanca. Artista recunoaște că nu se uită în buletin

Ce regim alimentar urmează Sofia Vicoveanca? Cântăreața de muzică populară Sofia Vicoveanca este una dintre cele mai celebrate artiste ale scenei românești, bucurând, generații la rând, sufletele românilor cu vocea ei. Deși a ajuns la venerabila vârstă de 81 de ani, Sofia Vicoveanca este plină de energie și are un tonus de invidiat, iar acest aspect se datorează unor obiceiuri pe care le urmează din copilărie.

Sofia Vicoveanca se simte plină de vitalitate urmând obiceiuri din străbuni atât când vine vorba de alimentație, cât și de hrana spirituală. În apropierea sărbătorilor pascale, Sofia Vicoveanca se ocupă singură de curățenia generală și se pregătește pentru turnee în afara țării.

Este o fire credincioasă și ține postul Paștelui deoarece vrea să se împărtășească. Cântăreața a mărturisit că regimul alimentar fără grăsimi și produse animale o ajută, mai ales sucurile proaspete din fructe, pe care le consumă zilnic.

“Normal că țin post, mâine mă duc să mă împărtășesc! Fiecare face cum simte, cum crede, asta ține de suflet! Eu așa m-am obișnuit de copil și ce am învățat, nu uit! Chiar dacă vreau să mă adaptez vremurilor nu renunț! Eu am grijă de mine! Pentru post, fără grăsimi, fără lapte, fără unt, care nici nu există până după sărbători.

“Smoothie cred că știți deja că îmi fac zilnic, cu banană, căpșuni, au apărut acum fructele de sezon, cu un merișor, cu clementine, cu lapte de cocos sau de soia și mă simt teribil! Toată lumea mă întreabă ce fac? Nu fac nimic! Nu mă uit în buletin, că anii nu sunt din buletin, sunt cei pe care îi porți, pe care îi arăți și nu stau loculuiEu încă mai cânt, cânt pe bune, nu merg pe playback!’, a spus artista.