Divertisment

Surpriza pe care Focus Tv le-o aduce telespectatorilor de Paște

Emisiunea de divertisment și muzică, TOP 10, realizată şi prezentată de Karla Lucuță, revine din acest weekend cu o nouă ediție săptămânală, dar și cu o ediție specială ce va fi difuzată de Paște, pe 16 aprilie, de la ora 14.00, pe Focus Tv Buzău și Vrancea.

În seara de vineri, de la 18.00, Top 10 Focus FM revine cu o ediție săptămânală de două ore, cu lansări de piese de la Adriana Antoni, Alina Sorescu sau Elena Gheorghe, dar și cu cele mai recente voturi pentru cele zece piese din luna aprilie 2023, aflate în difuzare la radio Focus în heavy-rotation.

Traversăm o perioadă extrem de frumoasă și trăim zile foarte speciale. Este sărbătoarea speranței, a iubirii, a iertării și aduce în sufletele credincioșilor lumină, liniște sufletească și armonie în familie. In ziua de Paște când toată lumea va petrece cu inima caldă și deschisă, Top 10 se va difuza într-un program special, doar cu muzică de petrecere și voie bună. Ediția de Paște se poate vedea duminică și luni, de la 14.00, pe Focus Tv Buzău și Vrancea.