Actualitate

Tânăr în stare critică în urma accidentului de la Poșta Câlnău, medicii încearcă să îl salveze

Accidentul produs luni dimineață pe DN2E85, la Poșta Câlnău, în care au fost implicate 5 vehicule, s-a soldat cu rănirea a 3 persoane. Toți cei 3 răniți au fost transportați la Spitalul Județean Buzău. Unul dintre ei, un tânăr de doar 21 de ani, din Vadu Pașii, care se afla la volanul unuia dintre vehicule, este în stare foarte gravă. Medicii fac eforturi să îi salveze viața. Și tatăl tânărului se află printre persoanele rănite.

“În urma accidentului rutier produs pe raza localitatii Posta Calnau, la U.P.U.-SMURD au fost transportate 2 victime: 2 barbati (tata si fiu), in varsta de 47, respectiv 21 de ani. Tânărul a fost transportat in stop cardio-respirator, a fost resuscitat in sectia U.P.U.-SMURD, situatia lui este critica. Se fac eforturi pentru a fi salvat!  Tatăl, in varsta de 47 de ani, a suferit policontuzii, traumatism cranio-cerebral, traumatism cranio-facial, traumatism umar stang. Este stabil, constient, in curs de investigații.

Inca o victima din accidentul produs in localitatea Posta Calnau, a fost transportata la U.P.U-SMURD, un barbat in varsta de 62 de ani, acesta a suferit un traumatism toracic, este la acest moment, in curs de investigatii”, anunță Adriana Bunilă, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Buzău.

Între timp, polițiștii vin cu detalii privind dinamica accidentului de pe DN2E85.

“Din primele cercetări de la fața locului a reieșit că este vorba de o coliziune între 5 autovehicule, conduse de șoferi cu vârste cuprinse între 20 și 62 de ani, din Vadu Pașii, Prahova și Ucraina. 4 dintre aceștia se deplasau pe direcția de mers Buzău către Râmnicu Sărat, iar al cincilea pe sensul opus de mers. Accidentul s-a soldat cu rănirea șoferului de 21 de ani și a pasagerului acestuia, un bărbat din Vadu Pașii și un alt șofer de 62 de ani din Prahova. Pesoanele rănite au fost preluate de ambulanță și transportate la spital pentru îngrijiri medicale. În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.”